У Рівному кілька разів оперували бійця "Люті", який потрапив під обстріл у Вовчанську

У Рівному медики кілька разів прооперували бійця бригади "Лють" Олександра.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Бригада Нацполіції ОШБ «Лють» потрапила під ворожий обстріл під час виконання бойових завдань у Вовчанську Харківської області у травні. 25-річного Олександра ударною хвилею відкинуло у рівчак. На той час він був у свідомості, однак достеменно не розумів, що відбувається і звідки взялася кров.

Пізніше його пораненого знайшли побратими: на обидві ноги наклали турнікети і на ношах донесли у безпечне місце. Час від часу Сашко втрачав свідомість, але тримався, бо розумів — повинен жити. 

Спочатку була медчастина, потім найближча лікарня, а в подальшому потрапив на лікування до Рівного. Тут медики вже провели декілька операцій, втім попереду нові оперативні втручання і тривала реабілітація. Проте боєць із оптимізмом запевняє: «Вже скоро стану на ноги і повернуся в стрій!»

"Не полишають товариша й колеги: постійно відвідують та телефонують. Не залишається осторонь і керівництво Головного управління Національної поліції в Рівненській області — днями спецпризначенця відвідав очільник поліції Рівненщини Віктор Шанський. Він побажав бійцю швидкого одужання, сил та витримки, аби скоріше повернутися на службу", - зазначають у поліції.

До лав «Люті» Олександр Сахно долучився у лютому цьогоріч, а до цього служив у роті поліції особливого призначення ГУНП в Рівненській області.

 

Читайте також