У Рівному лікар-гінеколог розповів вагітним про все, чого бояться спитати, та розвінчав міфи вагітності

Навчальний процес підготовки до пологів у  проекті "Пузата мама-2018" розпочався із лекції лікаря-акушера гінеколога. 

У Центрі розвитку дитини "Умка" відбулась лекція на тему  "Усе, що ви боялись запитати свого гінеколога. Міфи вагітності".

Лікар акушер-гінеколог Артур Федорків розвіяв найпоширеніші міфи про вагітність, які насправді не мають нічого спільного з реальністю.Лікар на прикладах пояснював найскладніші процеси в організмі жінки.

На жаль, і сьогодні в нашому суспільстві є безліч міфів, забобонів, що стосуються вагітності, у  які вірить старше покоління. Так от, більшість з них не мають жодного підгрунтя. Наприклад, вважається, що вагітним не можна займатися спортом, не можна вести активний спосіб життя. Втім, насправді такі підходи шкодять здоровому батьківству та виношуванню малюка. Адже вагітність на дивані, не можна вважати здоровим материнством.

 

   Попереду на учасниць проекту чекають професійні фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, вечірка вагітних  в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу - феєричне шоу, де усі учасниці "Пузатої мами-2017" вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками. 

 

 

Читайте також