У Рівному майбутні мами займалися фітнесом (ФОТО)

http://charivne.info

Учасниці конкурсу "Пузата мама-2019" вирушили на фітнес. Заняття проходили у Manhattan Fitness Club. Фотографувала матусь фотограф Дана Мельничук. Про це повідомляє ЧаРівне.Інфо.

Під наглядом та доречними порадами спеціалістів, вагітні рівнянки відкрили для себе позитивний вплив фітнес-вправ.

На думку багатьох фахівців, фітнес для вагітних дозволяє адаптувати себе і свого майбутнього малюка до майбутніх навантажень під час пологів.

 - Під час вагітності в міру активні фізичні навантаження позитивно впливають на стан здоров`я не тільки матері, але й дитини, - розповідає менеджер групових програм фітнес-клубу MANHATTAN Юлія Панасюк. - Під час розумно спланованого фітнесу поліпшується кровообіг і живлення клітин, внаслідок чого, отримуючи необхідну кількість кисню і поживних речовин, правильно розвивається плід. Крім того легкі фізичні навантаження можуть позбавити вагітну від ранкових нездужань. У багатьох жінок після тренувань відзначається зникнення проявів токсикозу. 

  Нагадаємо, генеральний Медичний партнер проекту «Пузата мама» - Медичний центр Оксфорд Медікал.

Генеральний партнер - Житловий комплекс «На Щасливому».

Більше новин проекту - у рубриці ПУЗАТА МАМА.

Заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці «Пузатої мами» відвідуватимуть у :

  • Яммі Маммі - Yummy Mommy
  • Школі батьківства «Коло серця»
  • Центрах розвитку дитини «Радік» , «УМКА»
  • Клубі Свідомого батьківства «Мозаїка»

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули «Яммі Маммі»психолог Олена Ярмолюк та фітотерапевт Оксана Данилова, фахівці Сімейного банку пуповинної крові «Гемафонд» нададуть корисну інформацію для майбутніх мам.

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі «Манхеттен» та Студії йоги «Yoga Point», аквааеробіка у басейні розважально-оздоровчого комплексу «Підкова» та «АкваРаю».

Читайте також