У Рівному на Чорновола трапилась ДТП (ФОТО+ВІДЕО)

http://charivne.info

Вчора вранці у Рівному на вул. Чорновола сталася ДТП за участю автомобілів «Фольксваген» та «Кіа», пише сайт ЧаРівне.Інфо.

Як розповів патрульний Василь Грицюк, попередньо відомо, що водій «Фольксвагена» в’їхав у «Кіа». Водія останньої автівки на місці ДТП на момент перебування там журналіста не було.

- Попередньо винуватець ДТП – «Фольксваген». Порушення пункту 12.1, 13.1 – недотримання дистанції та інтервалу, також водій цього автомобіля не був уважним за кермом. Складається протокол, який і буде направлений до суду. Водія зараз веземо для освідування, - зазначив патрульний.

Натомість завести автівку за допомогою свого транспортного засобу допомагав інший патрульний.

Переглянути цей допис в Instagram

У Рівному на вул. Чорновола близько 8.20 сталася ДТП за участю автомобілів «Фольксваген» та «Кіа». Як розповів патрульний Василь Грицюк, попередньо відомо, що водій «Фольксвагена» в’їхав у «Кіа». Водія останньої автівки на місці ДТП на момент перебування там журналіста не було. - Попередньо винуватець ДТП – «Фольксваген». Порушення пункту 12.1, 13.1 – недотримання дистанції та інтервалу, також водій цього автомобіля не був уважним за кермом. Складається протокол, який і буде направлений до суду. Водія зараз веземо для освідування, - зазначив патрульний. Натомість завести автівку за допомогою свого транспортного засобу допомагав інший патрульний. Відео - @____panda99___ Інфо - Чарівне #rivne #рівне

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)

Читайте також