У Рівному на Північному просять облаштувати зупинку

У Рівному на сайті міської ради опублікували звернення з проханням облаштувати зупинки громадського транспорту на вулиці Волинської Дивізії, навпроти будинків 11-11а-11б.

Авторка петиції - Легка Олена Вікторівна - зазначає, що з березня 2018 року на вулиці Волинської Дивізії організовано рух тролейбусу з маршрутом №12. Однак, зупинка навпроти будинку №11А досі не облаштована. 

Петиція створюється вже втрете. Минулого року вона за №395 від 07.06.2019 року не набрала необхідну кількість голосів. 

Ініціаторка звернення говорить, що вона отримала листа від Управління ЖКГ м.Рівного, у якому йшлося, що облаштування зупинки заплановано і вже проводиться тендер по відбору виконавця робіт. 

З того часу пройшов рік, але зупинки так і не обладнали. Пішоходи чекають на тролейбус на проїжджій частині, адже асфальтованого майданчика на місці зупинки немає. 

Зупинка часто зайнята іншим транспортом, адже ніяких ознак зупинки ( знаки, розмітка, тощо) немає. Крім того, за словами авторки петиції, водії часто використовують ту ділянку як громадський туалет. 

Взимку, коли проїжджа частина покривається льодом, стояти на зупинці небезпечно, адже можна послизнутись і потрапити під колеса транспорту. 

До кінця збору підписів залишилось 44 дні. Підтримати ініціативу можна тут.

Читайте також