У Рівному на Степана Бандери монтують світлофор

фото ілюстративне

На Степана Бандери біля «Магнату» монтують світлофор, повідомляє "Суспільне". Нагадаємо, історія із його встановлення триває понад два роки. Проєкт зі зміщення пішохідного переходу, де по кілька разів на рік збивали людей, був готовий ще влітку 2017-го року. Однак спершу затягнувся пошук підрядника, а згодом – і саме виконання робіт. Зазначимо, що перші роботи з перенесення переходу почались рівно рік тому. Передували цьому неодноразові звернення мешканців та петиції до влади. 

Світлофор на цьому місці буде із жовтим попереджувальним сигналом. Загалом міські депутати виділяли на цей об’єкт 200 тисяч гривень. Виконавець – фірми "Рівне МЖК БУД". 

Її керівник Сергій Демчук на місці спілкуватись на камеру відмовився. Поза нею розповів, що в експлуатацію світлофорний об’єкт мають ввести за два-три дні. Також на переході сьогодні перевіряли і нове освітлення. Нагадаємо, під час підготовки попередніх матеріалів на цю тему водії розповіли Суспільному, що на цій ділянці, яка йде після підйому з олного боку, у темну пору доби помітити пішоходів складно.

Читайте також