У Рівному нагородили обдаровану молодь

http://oblrada.rv.ua

17 травня у КЗ «Школа-інтернат II-III ступенів «Рівненський обласний ліцей» відбулося відзначення та нагородження найкращих вихованців та вчителів закладу. Повідомляє сайт Рівненської обласної ради.

Привітати та вручити грошові нагороди призерам IV етапу Всеукраїнських олімпіад та III етапу захисників науково-дослідницьких робіт учнів Малої академії наук у номінації «Гордість ліцею», а також їхнім наставникам завітав голова обласної ради Олександр Данильчук.

- Дуже приємно знову бути у вашій ліцейській сім’ї. Вітаю гордість ліцею, кращих із кращих учнів, з високими досягненнями! Ваші сьогоднішні перемоги – міцний фундамент на майбутнє. Хочу подякувати і вам, дорогі вчителі, за те, що виховуєте таку молодь. Цьогорічний результат – понад 150 призерів олімпіад та турнірів, доводить – ви добрі наставники! У свою чергу обласна рада щороку передбачає кошти на підтримку нашого обласного ліцею. Адже ми розуміємо, що вкладаємо у розвиток талановитої молоді. Переконаний, робитимемо це і надалі, - зазначив Олександр Данильчук.

З року в рік вихованці закладу демонструюсь високі здобутки в науці. Зокрема, досягнення учнів у 2018 році: 68 призерів III етапу всеукраїнських олімпіад, 7 призерів IV етапу всеукраїнських олімпіад, 56 призерів II етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН та 6 призерів III етапу конкурсу-захисту науково дослідницьких робіт МАН, 45 призерів Всеукраїнських предметних турнірів та 5 призерів заключного етапу.

Привітала педагогів, учнів та батьків директор ліцею, Заслужений вчитель України Наталія Сосюк згадавши фронт на Сході, де воюють батьки учнів, десятки випускників-ліцеїстів, які не боячись кладуть на вівтар за Україну своє життя, свою юність.

«Є ще один фронт – тут в тилу, який має бути в стократ потужніший. Тому, що якщо вони воюють за кордон то ми, воюємо за нашу українську душу, за нашу совість, за нашу честь, за нашу гідність. Я знаю, що багато з вас захоче поїхати навчатися закордон, але дорогі діти, пам’ятайте: Україна – це ваші крила, а ви – її ангели, тому летіти маєте в одному леті. Слава нашим воїнам! Слава Вам!», - виступила з вітальним словом директор обласного ліцею.

По закінченню свята усі присутні заспівали гімн Рівненського обласного ліцею.

Читайте також