У Рівному небайдужі містяни й патрульні повернули сім`ям двох дітей, які загубилися

У Рівному завдяки небайдужим громадянам і патрульним повернули родинам двох дітей, які загубилися.

Про це повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Рівненської області.

Учора близько 15-ї години на лінію "102" зателефонував небайдужий чоловік. Він повідомив, що на вулиці Євгена Коновальця до нього підійшов хлопчик і попросив відвезти його в Дубно.

9-річний школяр розповів патрульним, що загубився, оскільки не місцевий. Інспектори знайшли контакти батьків і доставили його додому.

Інший випадок трапився цього ж дня. Близько 17-ї години на лінію "102" зателефонував чоловік і повідомив, що зник його 12-річний син.

Патрульні оперативно прибули на місце події. Заявник розповів поліцейським, що залишив сина в автомобілі, а сам зайшов на декілька хвилин у магазин, що розташований на вулиці Степана Дем’янчука. Коли повернувся — сина вже не було.

Інспектори обстежили прилеглі території та попросили продавців магазинів, аби вони зателефонували на лінію "102" у разі виявлення хлопчика.

Уже за декілька хвилин одна із продавчинь зателефонувала та повідомила, що хлопчик, схожий за описом, перебуває зараз біля неї. Інспектори відразу з рідними направилися за вказаною адресою, де й виявили зниклу дитину.

Про всі випадки патрульні повідомили працівникам ювенальної превенції.

Читайте також