У Рівному небайдужий маршрутник повернув дружині воїна втрачений телефон

У Рівному патрульні допомогли відшукати мобільний телефон дружині військовослужбовця.

Як повідомляють у пресслужбі патрульної поліції, виклик надійшов саме від воїна, який наразі перебуває на сході.

За словами чоловіка, його дружина втратила з власної необережності у Рівному телефон. І він, ймовірно, у водія маршрутного транспортного засобу, однак деталі він не знав. На той момент його дружина з дитиною вже повертались із міста в с.Глинськ Здолбунівського району.

Інспектори роти ТОР Віталій Іванов та Тарас Ляшук зв'язались за вказаним номером із чоловіком, в якого опинився загублений телефон і з'ясували, що жінка загубила його на пішохідному переході неподалік обласної лікарні, а водій маршрутного транспортного засобу помітив та зупинився, щоб забрати загублену річ та повернути власнику. Патрульні вирушили на автовокзал до водія, який передав їм телефон.

"Нас вразила пильність та доброта цього чоловіка, який не лишився осторонь чужої біди. Ми б хотіли обов'язково подякувати йому ще раз за небайдужість!" — каже інспектор Віталій Іванов.

Торівці передали телефон працівникам карного розшуку, в подальшому його передадуть до районного відділу за місцем проживання, де його забере власниця, яка вже звернулась із відповідною заявою.

Читайте також