У Рівному об`єдналися заради благодійності: вдалося зібрати 67 тисяч гривень

У Рівному відбулося Благодійне свято «Рівне – місто щасливих дітей». Під час свята на Майдані Незалежності сотні дітей познайомились з роботою рятувальних служб, патрульної поліції, поліції охорони, кінологів, саперів, лікарів, екологів, юристів, працівників міграційної служби та служби у справах дітей. В рамках свята було багато дитячих розваг, надувні гірки, рухливі ігри, конкурси малюнків, розвиваючі ігри, виставка спецтехніки рятувальників. Хлопчики та дівчатка практично окупували спецтехніку, заглядали в кожний куточок автомобілів. Кожен хотів посидіти за кермом величезних машин, подивитись що там цікавого в кабіні! Діти на власні очі побачили як пожежники за кілька секунд можуть впоратись з пожежею за допомогою вогнегасника. А коли пожежні дозволили дітлахам поливати газон з пожежних рукавів - розпочалось справжнє свято!

"Дуже швидко промайнули вихідні дні, протягом яких ми відзначали Міжнародний день захисту дітей. 
Завдяки зусиллям багатьох неймовірних людей в нашому місті пройшло Благодійне свято «Рівне – місто щасливих дітей».  Не оминули свято і наші лікарняні клоуни, вони розважали дітей, роздавали їм різноманітні фігурки з повітряних кульок. 

Крім розваг та навчання для маленьких жителів Рівного, у свята була благодійна мета. Протягом свята благодійний фонд "Скарбниця Надії" просив рівнян долучитися до збору коштів на обладнання для проведення складних нейрохірургічних операцій. Отож, безпосередньо в скриньки фонду на Майдані Незалежності 1 червня було зібрано 6550 гривень. Ще 3331,50 гривень зібрано громадською організацією "ЗДЖ" Берегиня" під час свята для дітей в ОСББ за адресою вул. Волинської Дивізії, 7. Майже 500 гривень було зібрано в скриньку на святі біля будинку культури в Здолбунові. 455 гривень було зібрано в скриньку організацією "Екоклуб". Крім того, рівняни організували благодійний аукціон Благодійне Рівне, всі кошти з якого надходять на рахунок благодійного фонду "Скарбниця Надії"", - зазначає Мар'яна Рева

Вона також додала, що з моменту оголошення збору коштів на обладнання, на рахунок фонду надходять кошти від різних жертводавців. Ми ще перерахуємо кошти з двох скриньок, які були передані службі безоплатної правової допомоги. Отож, станом на вечір 3 червня зібрано 67 тисяч гривень. Звіт про збір коштів можна переглянути за посиланням
https://docs.google.com/…/1iJVcmS5kkzb1nnZ7ard95xSM0s…/edit…

"Також ми маємо хороші новини. Постачальник обладнання коли дізнався про те, що рівняни всі разом збирають кошти, надав знижку і ціна знизилась до 215 тисяч гривень! Ми продовжуємо збір коштів, просимо всіх приєднуватись до благодійного аукціону, пропонувати свої ставки", - додала Мар'яна Рева.

Долучайтесь до збору коштів – картка Благодійний Фонд "Скарбниця Надії" у ПриватБанку № 5169 3305 1506 8762 ( На ім’я Мар'яна Рева - картка прив’язана до рахунку благодійного фонду).

Читайте також