У Рівному патрульні за вихідні виявили двох чоловіків з наркотиками

У Рівному 18 липня, в суботу, екіпаж патрульних на вулиці Степана Бандери зупинив автомобіль Skoda Octavia. Власник машини, 32-річний рівнянин, позбавлений права керування судом.

Поліцейські винесли постанову на водія за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами. Однак поведінка керманича була підозрілою. 

У машині в цей час знаходився 31-річний пасажир, який помітно нервував і намагався вийти з авто та уникнути розмови з поліцією. Під час поверхневої перевірки у чоловіки виявили пакет з порошкоподібною речовиною.

На місце події викликали слідчих.

Наступного дня в неділю поліцейські зупинили автомобіль BMW. За кермом був 32-річний чоловік, якого нещодавно притягали до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Під час спілкування з поліцією, чоловік хотів щось заховати у своємо одязі. Він намагався зачинитись у автомобілі. На місце події викликали слідчих, які і виявили у чоловіка 2 пакети з речовиною, схожою на наркотики. Знахідку вже відправили на експертизу. 

За обома фактами відкрито провадження за ч.1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

 

Читайте також