У Рівному під стіни ОДА на пікет вийшли сотні перевізників з автобусами (ФОТО)

Фото - Рівне Медіа

Сьогодні, 15 червня, у Рівному на майдані Просвіти під стіни Рівненської ОДА на мирну безстрокову громадську акцію протесту вийшло кілька сотень перевізників Рівненщини. Вони мітингують через ситуацію, що склалась у галузі автомобільних перевезень, вимагаючи відновити маршрутні поїздки.

Як зазначають організатори акції протесту, багаторазові звернення перевізників до місцевої влади не принесли результату, тому вони вирішили вдатися до більш радикальних дій і вийти на пікет до облдержадміністрації. За словами президента ГО "Союз перевізників України" Валентина Демчука, підприємців загнали у боргову яму:

"Збитки перевізників від заборони цього виду діяльності знищили всі накопичення підприємців і загнали їх у боргову яму за несплату банківських кредитів, оренду місць паркування, послуг за ремонт рухомого складу, заборгованості по заробітній платі персоналу тощо".

Відтак, нині біля РОДА зібралося близько пів тисячі перевізників області та приїхала біля сотні автобусів. На вікнах транспортних засобів розмістили плакати з гаслами: "Не обмежуйте наші права", "Наші діти також хочуть їсти!", "Не душіть малий та середній бізнес", "Наш бізнес чесний", "Не викручуйте нам руки" тощо.

Більше про це читайте на нашому сайті згодом.