У Рівному підполковника та соцфахівця нагородили грамотами

Фото - ілюстративне

Міський голова Рівного Володимир Хомко підписав розпорядження щодо нагородження Почесною грамотою Рівненської міської ради та її виконавчого комітету працівників Центру пробації в Рівненській області з нагоди 5-річчя офіційного впровадження пробації в Україні.

Таким чином очільник Рівного відзначив двох працівників державної установи "Центр пробації" за високий професіоналізм та досягнення позитивних результатів у службовій діяльності впродовж минулого 2019 року. Йдеться про Тетяну Малько - підполковника внутрішньої служби, старшого інспектора Рівненського міськрайонного відділу філії Центру пробації в Рівненській області, та Оксану Богинську - фахівця з питань соціальної роботи із суб'єктами пробації філії Центру пробації в Рівненській області.

Нагадаємо, що Центр пробації займається забезпеченням безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності.

Читайте також