У Рівному підприємець хотів обхитрити інспекторів мунварти

У Рівному підприємець хотів схитрувати та повернув на місце кіоск, який раніше прибрав за приписом мунварти.

Як повідомляють у Департаменті муніципальної варти, біля парку імені Тараса Шевченка у Рівному (перехрестя вулиць В'ячеслава Чорновола та Степана Бандери) інспекторами раніше було виявлено тимчасову споруду. Вона була розміщена самовільно. Це є порушенням Правил благоустрою міста Рівне (п.11.3.6).

Інспектори виписали припис і дали час власнику до 22 травня на демонтаж тимчасової споруди. Спершу споруду із зазначеного місця прибрали. Та ненадовго. Потім її повернули назад.

Після того, як тимчасову споруду повернули назад, інспектори Департаменту муніципальної варти склали протокол та наклеїли акт про виявлення самовільно встановленої тимчасової споруди.

Вчора, 21 травня, протягом дня тимчасова споруда ще була поблизу парку. Сьогодні зранку її там уже немає. Відтак, власник знову виконав вимогу припису.

"Якби він цього не зробив, то, згідно затверджених норм, Департамент муніципальної варти подав би інформацію на комісію з демонтажу тимчасових споруд. Спершу там, а опісля й на засіданні виконавчого комітету Рівненської міської ради приймали б рішення щодо примусового демонтажу самовільно встановленої тимчасової споруди", - йдеться у дописі.

 

 

Читайте також