У Рівному попрощаються із загиблим санітаром-стрільцем

У Рівному попрощаються із санітаром-стрільцем Валерієм Комаром, який загинув на Запорізькому напрямку. 

Про це повідомляє в.о. міського голови Рівного Віктор Шакирзян. 

Зазначається, що захисник загинув 2 вересня під час виконання бойового завдання. 

Валерій Комар народився 18 грудня 1977 року в селі Новоселівське Луганської області. В перші місяці після народження Валерія родина повернулася до Рівного. Тут він навчався впродовж року у школі за числом 8, а продовжив навчання та був випускником 10 школи.

Після завершення навчання здобув фах токаря у професійно-технічному училищі номер 9. Працював на різних фірмах, де завжди себе зарекомендовував, як відповідальний працівник. Останнє місце роботи Валерія до мобілізації - фірма "Віліс".

Захисник був мобілізований до лав ЗСУ у травні 2023 року. Про службу у війську мамі мало розповідав, не хотів хвилювати. Навіть про поранення просив не розповідати, щоб не хвилювалися за нього.

- У пам'яті рідних та близьких людей Валерій Іванович залишиться завжди щирим, відкритим, надзвичайно добрим та товариським, - йдеться у повідомленні. 

Прощання з Героєм відбудеться 9 вересня о 9.30 на Майдані Незалежності. Заупокійну службу проведуть у Свято-Покровському кафедральному соборі. Поховають захисника на Алеї Героїв кладовища Нове.