У Рівному продовжили розповідати про схеми та обряди так званої організації "коло слухачів"

На фото - Ольга Ясковець

Учасники резонансної прес-конференції продовжують розповідати про шахрайські схеми організації "коло слухачів", що має ознаки секти. Раніше свої історії вже розповіли колишній учасник Анатолій Ясковець та родичі померлої Алли Рибачук.

Наразі ці схеми розслідують правоохоронці.

"Є кримінальне провадження, яке нараховує 6 епізодів. Всього налічується 18 проваджень. У Рівному колеги дивуються «невже таке відбувається у нас?». Це не просто 100 людей, які відвідують цю організацію, це 100 груп людей, тому важливо оприлюднювати те, що відбувається, застерегти тих, хто не потрапив до організації, допомогти тим, хто вже там," - повідомила адвокат Анатолія Ясковця Юлія Щербяк

Статті стосуються шахрайства у великих розмірах та статевої розпусти, проте про останнє наразі не розповідають.

Ольга Ясковець – учасниця «кола слухачів» та дружина Анатолія Ясковця надає спростування, як вона запевняє, неправдивих заяв учасників конференції.

За попередньою інформацією, учасники "кола слухачів" теж планують зібрати прес-конференцію, на якій повідомлять свої точки зору.

Пропонуємо переглянути декілька з "обрядів", що проводились на зустрічах. Журналістам їх надали родичі Алли Рибачук.

Опис "Обряду знищення Путіна ясними Духами Отся Господа". Очевидець розповідає про "побачене та відчуте".

Так відбувалось "Причастя Отся Господа" учасників "кола слухачів".

Деякі з обрядів проводились вночі. Тут очевидець описує побачену "понівечену, виснажену, залиту кров'ю, проте жиу Землю".

В організації під час "знищення яхів і руських на Україні" читали молитви.

Читайте також