У Рівному провели Форум професій (ФОТО)

фото - Фейсбук

25 квітня на базі навчального відділення Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ обласна служба зайнятості в співпраці з Вищим професійним училищем №1 м. Рівне, Головним управлінням ДСНС України у Рівненській області та Патрульною поліцією провели Форум професій та майстерності. Повідомляє Рівненська обласна служба зайнятості

Основною метою інтерактивного заходу було підвищення престижності робітничих професій, сприяння молоді професійному самовизначенню, розширення знань учнів про різноманітний світ професій, популяризація робітничих професій актуальних на регіональному ринку праці.

В заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ігор Тимошенко, заступник голови Рівненської районної держадміністрації Сергій Подолін, роботодавці, безробітна молодь та понад 1200 старшокласників майже 50 шкіл м.Рівного, Рівненського і Здолбунівського районів.

Відкриваючи захід, директор обласного центру зайнятості Іван Ткачук наголосив:

«Сьогоднішній Форум демонструє, що є майбутнє у нашої держави. Світ робітничих професій дуже цікавий і різноманітний, тож сміливо йдіть і шукайте свою професію, а служба зайнятості вам завжди допоможе».

Для безробітної та учнівської молоді розгорнули ціле містечко майстерності під назвою «Орієнтир - робітнича професія». Активно працювали майстер-класи за професіями будівельної сфери, сфери послуг, ремісничих професій. Поряд розмістились майданчики відкритого інтерактивного спілкування з працівниками державної пожежно-рятувальної частини м.Рівне, майстрами виробничого навчання, патрульними поліцейськими.

Присутні, затамувавши подих, спостерігали за подіумом, де відбувся показ «Театр моделей» кваліфікаційних виробів слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Вишукані зачіски, макіяж та одяг різних стилів не залишив нікого байдужим.

В актовій залі відбувся Battle престижних вакансій для безробітних, де роботодавці презентували свої підприємства і запрошували на роботу.

Тож, Форум професій та майстерності перетворився в неймовірно цікаве та яскраве дійство, яке допоможе школярам визначитись зі своїм професійним майбутнім, а безробітним підшукати роботу.

Читайте також