У Рівному прозвітувала прокуратура області

Сьогодні відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів за участі першого заступника голови обласної ради Сергія Свисталюка, голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка, прокурора області Богдана Подубинського.

Заступник прокурора області Мирослав Пацкан проінформував усіх працівників регіональної, місцевих прокуратур, обласних та міжрегіональних правоохоронних органів про стан запобігання й протидії злочинності та корупції Рівненської області у I півріччі 2018 року. 

Він наголосив, що на сьогоднішній день на теренах нашого регіону відзначено позитивні результати правоохоронців у боротьбі зі злочинностю, а саме на 16, 9% відмічається зниження облікових злочинів.

В свою чергу Сергій Свисталюк подякував керівникам окремих відділів правоохоронних органів за співпрацю. Зокрема, керівнику Рівненського міського відділу поліції Василю Зелінському, керівнику патрульної поліції Рівного Сергію Мерчуку та керівнику Рівненського районного відділення нацполіції Володимиру Рою. А також додав, що це саме ті працівники, які своїм прикладом, своєю громадською позицією доводять, що співпрацюючи спільно з органами місцевого самоврядування можна досягти хороших результатів у роботі. Яскравий приклад тому – встановлення у Рівненському районі камер відеоспостереження, завдяки яким вдалося зменшити рівень злочинності.

«Маю надію, що в подальшому ми приведемо інші позитивні приклади співпраці з обласною радою та працівниками всіх силових структур області», - сказав перший заступник голови обласної ради.

Крім того, учасники наради обговорили також проблемні питання в організації правоохоронних органів, які потребують невідкладного реагування. За результатами засідання вироблено узгоджений комплекс заходів, щодо подолання негативних тенденцій у структурі злочинності в області. 

Читайте також