У Рівному ремонтували дитячі майданчики й відновлювали газони

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян провів нараду з комунальними службами міста. Під час засідання було обговорено виконані роботи впродовж минулого тижня та сплановано завдання на тиждень прийдешній.

"Трест зеленого господарства" проводив видалення аварійних дерев на Вербовій і Набережній. По місту проводили покіс трави. Відбувалися ремонти дитячих майданчиків, а також посадка квітів. Триває відновлення газонів. Цього тижня продовжать обрізати аварійні дерева на Князя Острозького, Проспекті Миру та Дорошенка.

Працівники КАТП-1728 ліквідовували стихійні сміттєзвалища по місту. Вивезення сміття відбувається згідно із затвердженими графіками. Триває пересипка полігону.

У "Рівнеоблводоканалі" ліквідували 18 пошкоджень водопровідних, а також виконали понад 60 заявок на прочищення каналізаційних мереж.

Робітники "Міського ШЕУ" проводили поточні ремонти на вул. Грушевського, Київській, у селищі Квасилів — на вул. Молодіжній. Також провели облаштування благоустрою шляхом поточного ремонту території, прилеглої до стадіону "Авангард". Працювали і бригади зручного прибирання. Автомобілі "МАЗ Джонстон" і "ДАФ Джонстон" проводили клінінг.

Працівники КП "Міськсвітло" Рівне провели фарбування паркових опор у парку молоді "Лебединка". Також майстри виконали технічне обслуговування та ремонт у шафах управління вуличним освітленням у кількості й провели роботи з обслуговування мереж зовнішнього освітлення. Здійснено миття та фарбування світлофорних, а також - проведена заміна світлофорів: транспортних (4 шт.) та один пішохідний.

Читайте також