У Рівному розмальовували писанки та великоднє печиво (ФОТО)

http://www.city-adm.rv.ua

23 квітня у Рівненському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина» відбувся щорічний благодійний проект «Особливе Великоднє дерево» за участю представників міської влади.

Спробувати свої сили в малюванні вирішили понад 30 вихованців "Особливої дитини". Дітки власними руками створювали на дерев'яних заготовках малюнки писанок, які пізніше прикрасять дерева в центрі міста.

Під час свята діяли чотири творчих корекційно-розвиткових студії. В своїх роботах, вихованці закладу, використовувал ирізноманітні техніки ужитково-декоративного мистецтва (малювання гуашшю, розпис воском, печворк, декорування печива айсингом).

Традиційно долучився до створення писанок і міський голова Рівного Володимир Хомко. Після розпису писанки, очільник міста привітав вихованців закладу з Великоднем та подарував солодкі подарунки.

— Я з вами вже тут одинадцятий раз! Тому, вкотре бажаю добра й здоров’я, щастя, бажаю щоб була віра в майбутнє, щоб на вашому життєвому шляху зустрічалися хороші люди, які хотіли б вам допомагати. З наступаючим святом Пасхи, миру та злагоди! — сказав Володимир Хомко.

Діти з особливими освітніми потребами не лише взяли участь у майстер-класах, але й продемонстрували свої вокальні та хореографічні здібності (танці на візках), чим у всіх присутніх викликали неабияке захоплення.

За інформацією прес-служби Рівненської міської ради 

Читайте також