У Рівному шукають свідків масової ДТП, де водій на викраденому бусі протаранив 5 автомобілів

14 грудня близько 18:40 години у Рівному на проспекті Миру трапилась масова ДТП, в якій постраждало одразу 6 автомобілів. Про це портал "РівнеМедіа" вже повідомляв раніше.

Детальніше про це: П`яний викрав бус та протаранив 4 автомобілі: у центрі Рівного трапилось резонансне ДТП

Нагадаємо, раніше судимий 43-річний рівнянин в стані алкогольного сп’яніння викрав мікроавтобус «Citroen Jumper» та, перебуваючи за кермом, на перехресті протаранив автомобіль «Peugeot Expert». Втім, це його не зупинило і він поїхав далі, залишивши місце ДТП, та одразу скоїв ще одну аварію, влетівши одразу в 4 припарковані автівки.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру у вчиненні незаконного заволодіння транспортним засобом за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Слідчі також готуватимуть клопотання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Наразі, аби довести вину чоловіка, поліцейські збирають докази та шукають свідків цієї ДТП. Тож у поліції просять осіб, які стали очевидцями автопригоди, звернутись до Рівненського відділу поліції, що на вулиці Пушкіна, 4, та надати усю відому їм інформацію, яка становить інтерес для слідства.

Анонімність гарантують!