У Рівному сніжитиме: погода на тиждень

Цей тиждень у Рівному буде сніжним. Як повідомляє сайт «Синоптик», найсильніших морозів варто чекати у вівторок та на вихідних. Відтак, у понеділок передбачається -9  та -2 градуси, протягом усього дня в Рівному буде ясна погода, без опадів.

Натомість у вівторок рівняни відчують сильніший мороз, а стовпчик термометрів покаже від -3 до -11 морозу. В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора в Рівному буде зберігатися похмура погода.

У середу в Рівному хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень і ввечері буде йти дрібний сніг. На термометрах: - 2 до-9.

Четвер істотно не відрізнятиметься від середи, адже в Рівному протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці продовжиться нічний дрібний сніг, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура така ж - -2 до-9.

А ось у п’ятницю температура буде дещо нижчою - -4 до-8. Протягом усього дня в Рівному буде триматися хмарна погода. Дрібний сніг йтиме весь день і не припиниться до самого вечора.

Наступні вихідні будуть морозними, а тому плануючи вікенд не забувайте тепло одягатися. Температура буде від – 9 до -14 і в суботу, і в неділю. Періодично йтиме сніг.

Продуктивного тижня та хороший вихідних!

 

 

Читайте також