У Рівному сталась пожежа: вогонь пошкодив мотоцикл, квадроцикл та 2 легковики

Сьогодні, 7 червня, у Рівному в приватному секторі сталась пожежа. Горіли двоповерховий будинок та гараж на вул. Голубиній.

Про це повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Рівненській області.

На місце виклику було направлено чергові відділення вогнеборців 2-ї державної пожежно - рятувальної частини та пожежно - рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення області, а також чергову зміну оперативно-координаційного центру обласного управління ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники побачили, що пожежа виникла у гаражі та перекинулася на покрівлю житлового будинку. На гасіння оперативно було подано вогнегасні речовини. О 4:52 пожежу було локалізовано, а о 6:40 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем знищено електроінструмент, бензообладнання, електрообладнання, мотоцикл, квадроцикл, покриття гаража розміром 8х5м, пошкоджено 2 легкові автомобілі, які були припарковані поблизу автогаража, зовнішню стіну, покрівлю цегляного житлового будинку на площі 30 м2.

Жертв та постраждалих немає. До ліквідації було залучено чотири одиниці техніки ДСНС та шістнадцять рятувальників. Причина пожежі встановлюється.

Читайте також