У Рівному таки з`явиться багатоповерхівка на Кавказькій 32 Б

Фото - Радіо Трек

Просто зараз на сесії обласної ради підтримали будівництво на вулиці Кавказька,32 Б. Адже там може з'явитися 13-поверхова будівля, у якій розміщуватимуться діловий центр з готельними та житловими приміщеннями. На цій ділянці раніше розміщувався кіноклуб "Гонзо. Мешканці проти такої забудови, але під час сесії їм висловитися не дозволили (депутати не проголосували їх виспути):

"Будемо подавати до суду. Це тільки доказ корусмпованості, шановних "депутатів". Будемо перекривати дороги, - додала одна з активісток.

Проект рішення підтримали 40 депутатів.

Нагадаємо, раніше Рівненська обласна рада повідомляла, що ділянка знаходиться в центральній громадсько-діловій зоні «Д-1». Зона включає загальноміський центр з багатофункціональним використанням території, що передбачає, зокрема, і житлову забудову. 

"Хочемо наголосити, що відповідно до інформації, розміщеної на публічній кадастровій карті, вказана земельна ділянка не є суміжною із земельною ділянкою, яка використовується для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 6. А відтак безпідставно стверджувати, що забудова земельної ділянки по вул. Кавказька, 32-Б несе загрозу для мешканців вказаного житлового будинку без офіційних висновків відповідних інстанцій," - йдеться у зверненні обласної ради.

 

Читайте також