У Рівному тримають на контролі питання ОСББ

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян вчергове провів зустріч з головами правління ОСББ Рівного. Основна мета - обговорити усі виклики, які чекають рівнян цього опалювального сезону. А також, щоб голови правління могли поставити свої питання особисто керівникам та представникам Департаменту інфраструктури та благоустрою, підприємств "Рівнетеплоенерго", "Рівнеоблводоканал", "Рівнеобленерго" та Рівненської філії Газмережі.

- Чимало питань стосувалися відключень електроенергії по місту. А також взаємозв'язку між відключеннями електроенергії та подачею води. Голови правління запитували щодо процедури обрізки аварійних дерев на прибудинкових територіях та окреслили адреси, де потрібно провести "закриття" розкопок після виконаних робіт Рівнеоблводоканалу та Рівнетеплоенерго, - говорить секретар Рівненської міської ради, виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян.- Висловив свої претензії до роботи управлінської компанії "Чистота і порядок", адже на цю управлінську компанію ми маємо найбільшу кількість скарг.

Прогнозують, що цей опалювальний сезон буде найскладнішим у історії міста через масовані обстріли, відключення електроенергії.

Водночас, влада міста та голови правління ОСББ вірять, що навіть цю складну зиму місто пройде так, щоб будинки Рівного були з теплом, водою та світлом. 

Читайте також