У Рівному триває конкурс на вакантні посади керівників двох закладів

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Розпочався прийом документів на заміщення посад керівників окремих комунальних закладів. У зв’язку із закінченням терміну дії контрактів керівників закладів спільної власності територіальних громад області на розгляд чергової сесії обласної ради планується винесення наступних питань:

  1. Про контракт з директором комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради.
  2. Про контракт з директором комунального закладу «Рівненський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Відповідно до розпорядження голови обласної ради від 06.06.2014 №205 зі змінами, пропозиція кандидатури на посаду керівника подається до виконавчого апарату обласної ради у письмовому вигляді, а також на електронних носіях або електронною поштою на адресу: [email protected]а упродовж 30 календарних днів з моменту публікації цього повідомлення – по 16 жовтня 2018 року включно.

Для розгляду пропозиції кандидатури на посаду керівника подаються наступні документи:

- звернення ініціатора з пропозицією кандидатури на посаду керівника;

- заява на ім’я голови обласної ради про розгляд відповідної особи як кандидата на посаду керівника за підписом самого кандидата (якщо ініціатором виступає сам кандидат);

- резюме кандидата на посаду керівника;

- згода на обробку персональних даних, підписана кандидатом на посаду керівника;

- фотокартка (4х6 см) 1 шт. кандидата на посаду керівника;

- особовий листок з обліку кадрів кандидата на посаду керівника;

- копія диплому про вищу освіту кандидата на посаду керівника;

- копія паспорта кандидата на посаду керівника;

- план діяльності та програму розвитку комунального підприємства, установи, закладу та організації;

- звіт про виконання Контракту (крім контрактів, які укладені строком до трьох місяців). Даний документ подається лише щодо кандидата на посаду керівника, який є діючим керівником обласного комунального підприємства, установи, закладу та організації;

- рішення чи протокол (даний документ подається лише у випадку, коли ініціатором є профспілка або загальні збори трудового колективу комунального підприємства, установи, закладу та організації).

Кандидати на посаду керівника подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», не пізніше ніж за 5 робочих днів до початку засідань постійних комісій відповідної сесії Рівненської обласної ради.

Пропозиція розглядається лише у випадку подачі всього переліку необхідних документів у передбачені строки.

Довідки за телефоном: Якимюк Юлія Миколаївна, (0362) 695-182

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на заміщення посад керівників закладів призначення яких буде розглядатися на черговій сесії обласної ради

Назва закладу

Кваліфікаційні вимоги

Нормативний документ

Комунальний заклад «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради

Вища освіта та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню посадових обов’язків.

Стаття 21 Закону України «Про позашкільну освіту»

Комунальний заклад «Рівненський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради

Вища освіта з фізичного виховання і спорту освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» або «магістр» та/або стаж роботи у сфері фізичної культури та спорту не менше трьох років.

Положення Комунального закладу «Рівненський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, затвердженерішенням Рівненської обласної ради від 20 червня 2013 року № 949

       

Читайте також