У Рівному у ДТП потрапив поліцейський та троє дітей (ФОТО)

Фото - Фейсбук

Вчора у Рівному на перехресті вулиць Макарова і Дубенська трапилася ДТП за участі поліцейського службового автомобіля. Фото аварії розмістили очевидці у спільноті "Я паркуюсь як мудак - Рівне" у соцмережі "Фейсбук".

У ДТП зіткнулися два автомобіля марки "ВАЗ" - "ВАЗ-21154" і "ВАЗ-2107". Останнє авто має службові сині поліцейські номера.

фото- Фейсбук

Як з'ясувалося, працівник поліції - 32-річний співробітник управління превентивної діяльності ГУ НП у Рівненській області, що перебував за кермом автомобіля "ВАЗ-2107", не надав переваги у русі іншому автомобілю, який виїжджав із головної дороги, і спричив зіткнення з ним. На нього склали протокол за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів). В момент аварії він перебував на службі, але не їхав на терміновий виклик.

До слова, у автомобілі "ВАЗ-21154" перебувала ціла сім'я - двоє дорослих та троє неповнолітніх дітей.  На щастя, обійшлося без жертв. Жоден учасник ДТП не отримав травми. Автомобілі ж отримали значні механічні ушкодження.

Фото - Фейсбук

За словами речниці Управління патрульної поліції у Рівненській області Оксани Юрченко, обидва водії були тверезі.

Читайте також