У Рівному в транспорт пускатимуть без COVID-сертифікатів

Сьогодні в Рівному засідала міська комісія ТЕБ і НС, на якій прийняли низку рішень. До прикладу - розгорнути додаткові ліжкомісця у медзакладах міста. Адже, до прикладу, у міській лікарні, де є 330 місць для хворих на коронавірус, лікують 336 людей.

Одним із найбільш очікуваних було питання, чи доведеться рівнянам пред'являти сертифікат про вакцинацію від коронавірусу для проїзду в громадському транспорті міста. Олександр Третяк повідомив, що таке обмеження для мешканців Рівного не приймали – щоби забезпечити повноцінну життєдіяльність міста.

«Одне з питань, які турбують мешканців міста – чи будуть перевезення у громадському транспорті по Ковід-сертифікатах. Я категорично проти обмеження проїзду мешканців міста в транспортні  через пред’явлення Ковід-сертифікатів. Адже саме таке обмеження може взагалі спричинити поний колапс у місті. Тому вважаю, що не можемо ми приймати такого рішення і встановлювати таких обмежень у транспорті. Тому мешканці міста Рівного будуть поки що пересуватись у транспорті без пред’явлення Ковід-сертифікатів», - сказав міський голова. 

Нагадаємо, в обласний транспорт пускатимуть лише за наявності у людей сертифікату про вакцинацію. Читайте більше: На Рівненщині у громадський транспорт пускатимуть лише вакцинованих.

Читайте також