У Рівному відбудеться традиційний футбольний турнір

1 березня у Рівному запланований старт традиційного «Меморіалу Володимира Шморгуна» з футболу. Рівненська обласна асоціація футболу розпочала прийом заявок для участі в змаганнях.

Заявки приймаються на е-пошту [email protected] до 27 лютого 2020 року - цього дня о 12 годині відбудеться жеребкування учасників турніру. Докладна інформація у виконавчого директора РОАФ Олега Кучера (068-007-08-80).

Матчі відбуватимуться на запасному полі стадіону "Авангард" у м. Рівне (вул. Замкова 34).

До слова, минулоріч участь у турнірі взяли десять команд. Переможцем 23-го обласного турніру з футболу "Меморіал Володимира Шморгуна-2019" стала команда 

ДОВІДКОВО

Володиммир Андрійович Шморгун виступав у 1958-61 рр. у складі рівненського "Колгоспника". Через п`ять років тренував команду, за яку зіграв більше 100 матчів у нижчих лігах чемпіонату СРСР. Згодом працював старшим тренером у дитячо-юнацькій спортивній школі №2, очолював Рівненську обласну федерацію футболу.

За ініціативи Володимира Андрійовича у Рівному почали організовуватися зимові турніри, які за рік після смерті футбольного функціонера у 1996 році були названі його іменем.

За інформацією РОАФ

Читайте також