У Рівному відбудуться заключні матчі групового етапу Зимової першості міста (ФОТО+ВІДЕО)

http://www.fcmalynsk.club

У Зимовій першості міста Рівне на груповому етапі залишилося провести заключний тур

Підходить до завершення груповий етап Зимової першості міста Рівне “Меморіал Володимира Шморгуна”, матчі якого відбуваються на запасному полі стадіону “Авангард”. У групі “А” всім учасникам залишилося зіграти ще по одному матчу, тоді як у групі “Б” не проведений лише один поєдинок.

7 тур, 9 лютого, субота,

ДЮСШ “Верес” U-16 – “Сатурн” 0:5 ДЮСШ “Верес” U-17 – “Граніт” 0:2 “Волинь” U-19 – “Агат” 0:4 “Калина”- ФК “Межирічі” 3:0 “Горинь” – “Коливань” 0:1 “Понеділок” – “Продторгобладнання” 2:1

9 тур, 10 лютого, неділя,

ДЮСШ “Верес” U-16 – “Горинь” 0:5 ДЮСШ “Верес” U-17 – “Агат” 2:4 “Волинь” U-19 – ФК “Садове-2” 1:2 “Граніт” – ФК “Гоща-Агат” 3:0 “Продторгобладнання” – ФК “Межирічі” 2:2 “Понеділок” – “Сатурн” 3:0

Перед заключним туром інтрига в групі А, в першу чергу, стосується розподілу перших трьох місць. Поки що беззаперечним лідером є “Калина”, проте, бугринці в останньому матчі зіграють з діючим переможцем Меморіалу Шморгуна. У випадку перемоги “Понеділка” з різницею у два чи більше м’ячів саме дана команда стане першою. І це, навіть, за умови, що ще один конкурент – “Коливань” – також виграє свій поєдинок.

У груп “Б” лідер – ФК “Садове-2” – в непростому поєдинку здолав “Волинь” U19, вирвавши перемогу на останніх хвилинах. Тепер шанси обігнати садівчан, які вже всі свої матчі провели, має тільки “Граніт”. Проте, для цього Клесову потрібно обігрувати “Волинь U-19” з різницею в п’ять чи більше м’ячів, що видається не таким вже легким завданням. Тим більше, що луцькі юнаки в разі перемоги піднімаються на третю сходинку в турнірці.

 

Повідомляє прес-служба ФК "Малинськ"

Читайте також