У Рівному відбулася вечірка для вагітних (ФОТО)

http://charivne.info

У Рівному проект «Пузата мама-2018» не припиняє дарувати сюрпризи та приємні емоції його учасницям. Днями для матусь організатори проекту влаштували Вечірку вагітних, або Baby Shower. Повідомляє портал ЧаРівне. 

Разом з фотографом Мариною Худаніч впродовж дня матусі їздили по місту на білих лімузинах від компанії "Іквапрокат".

 

 

Відвідали одне із найкомфортніших для проживання місць Рівного - Житловий комплекс «На Щасливому». Відокремлена територія, упорядковані дитячі та спортивні майданчики, цілодобове відео спостереження, парк з прогулянковими зонами- це лише частина переваг ЖК "На Щасливому". У цьому переконались і самі вагітні.

Крім того, учасниці "Пузатої мами-2018" завітали у найбільшу фотостудію Рівного фотостудію «ART-FORMAT».

 

 

Завершення вечірки відбувалось на  Базі сімейного відпочинку "Сан-Тропе"Для матусь тут підготували смачні частування від фіналістки телепроекту "МастерШеф" Олени Іващук.

 

 

А ще для майбутніх матусь підготували Candy Bar від Агенції дитячих свят "Кукуся".  А головним «героєм» святкового столу буде смачний торт від рівненського кондитера Ольги Григорук та домашньої кондитерської «Солодке життя».  

 

Не обійшлось і без подарунків. Український сімейний бренд Mariamam, який створила рівнянка Марина захарова подарував для матусь накидки для годування .Усі речі бренду створені виключно для того, щоб полегшити такий приємний та незабутній для кожної жінки період життя пов’язаний з материнством якісними, практичними та саме головне комфортними речами.

  Більше новин проекту -  у рубриці ПУЗАТА МАМА

Попереду на учасниць проекту чекають професійні фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, вечірка вагітних  в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу - феєричне шоу, де усі учасниці "Пузатої мами-2018" вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками. 

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у:

 

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули "Яммі Маммі", психолог Олена Ярмолюк та фітотерапевт Оксана Даниловафахівці Сімейного банку пуповинної  крові "Гемафонд" нададуть корисну інформацію для майбутніх мам. 

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі "Манхеттен" та Студії йоги "Yoga Point"аквааеробіка  у басейні розважально-оздоровчого комплексу "Підкова" та "АкваРаю." 

 

Читайте також