У Рівному відбулося фінальне шоу проекту "Пузата мама 2018" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

http://charivne.info

У Рівному у ресторації "Сталева гора" відбулося грандіозне фінальне шоу  сімейного проекту "Пузата мама-2018". Захід вкотре презентував рівнянам найкрасивіших вагітних жінок Рівного. Повідомляє портал ЧаРівне. 

«Пузата мама» - це масштабний проект для вагітних жінок, під час якого майбутні матусі не лише отримують цінні та практичні знання з дородової підготовки, догляду за новонародженими малюками, а й замаються спортом та влаштовують вечірки. Він покликаний, насамперед, популяризувати здорове материнство, щасливе батьківство та міцні сімейні цінності.

Цього сезону у «Пузатій мамі» взяло участь 29 вагітних жінок, які впродовж усього проекту і вчора на фінальному шоу демонстрували: вагітність – це не хвороба, а особливий, трепетний період, який можна провести активно і з користю.

Для фінального шоу проекту організатори підготували не лише насичену концертну програму, а й чимало сюрпризів як для глядачів, так і самих фіналісток. А подивитися на вагітних красунь прийшло близько 300 рівнян.

Організаторами цього проекту традиційно є Сімейний клуб "Пузата мама" спільно з інформаційним інтернет-порталом Рівного "ЧаРівне.інфо". 

Ведучим вечора був один із відомих татусів Рівного –  депутат Рівнеради, журналіст Олександр Курсик.

Усі виходи фіналісток проекту, конкурси і виступи під час фінального шоу супроводжувалися енергійними та запальними сетами від відомого рівненського ді-джея Сергія Хонько. 

До слова, усі фінальні вечірки проекту «Пузата мама» стають своєрідним місцем зустрічі учасниць усіх попередніх семи років. Адже саме під час фіналу вже традиційно відбувається масштабне дефіле, під час якого на сцену виходять почергово фіналістки усіх сезонів «Пузатої мами» разом зі своїми дітками, віком до 7 років.

Разом зі своїми матусями вийшли найменші моделі в Україні, деяким з яких днями виповнилося лише кілька днів від народження.

Під час фінальної вечірки конкурсу «Пузата мама» його учасниці традиційно постали у ролі справжніх моделей, адже влаштували справжнє шоу з дефіле. Фіналістки загалом мали два виходи під час вчорашнього шоу, де у різних образах з’являлися перед глядачами.Над хореографічними постановками виходів вагітних працювала хореограф Дана Антончук.

А своєрідну логічну крапку у цьому підвів святковий салют з конфеті від інтернет-магазину pirozabava.com, який, у першу чергу, приніс неймовірну радість усім присутнім дітлахам.

Поміж виходами фіналісток «Пузатої мами» усіх гостей шоу розважали маленькі артисти. Зокрема, зі своїми красивими танцювальними номерами виступили вихованці спортивно-танцювального клубу "Лінія", зразкового танцювального ансамблю "Лада" та Клубу спортивно-бального та сучасного танцю "Diamond Dance".

Щороку цей чудовий соціальний проект підтримують не лише постійні партнери, а й до нього долучаються щоразу нові спонсори. Відтак, генеральним спонсором першого осіннього сезону «Пузатої мами-2018» став житловий комплекс «На Щасливому», який відомий тим, що постійно підтримує у нашому місті різноманітні сімейні та спортивні проекти та заходи.

- Ми завжди підтримуємо сімейні життєві цінності і чудово розуміємо, наскільки важливими для вагітних жінок є такі проекти, як "Пузата мама", - каже представник забудовника житлового комплексу "На Щасливому". - Зі свого боку ми теж робимо чимало для того, аби рівненські родини почувались комфортно та затишно разом зі своїми дітками і, будуючи житло, створюємо найкращі умови для життя, розвитку, виховання та безпеки наших дітей. В цьому, зокрема, могли переконатись і учасниці "Пузатої мами", адже в рамках проекту вони відвідали наш житловий комплекс та на власні очі могли побачити усі наші переваги.

Також «Пузату маму» з самого початку щороку підтримує народний депутат України та батько чотирьох дітей Юрій Вознюк, якого навіть називають «Хрещеним батьком» проекту.

- «Пузата мама» - це вже бренд. Я думаю, що про нього у Рівному чули вже всі. Цей проект – надзвичайно потужний і надзвичайно потрібний. І саме тому мені дуже приємно, що я вже 8 років разом з «Пузатою мамою», - зазначив Юрій Вознюк. – А найкращим переможцем у цьому проекті є ті маленькі діточки, які зараз ще сидять у пузиках наших мамочок, оскільки вони мають прекрасних батьків, які вже з самого початку турбуються про їхнє здоров’я, про їхній розвиток, про їхню безтурботну появу на цей світ. І взагалі я вважаю, що цей проект потрібно розширювати. Треба йти з ним по областям, бо він надзвичайно потрібен усім майбутнім мамам у кожному куточку нашої країни. Переконаний, що ті знання, які матусі набувають у цьому проекті – вони безцінні і знадобляться їм сповна під час народження діточок, - додав він.

Окрім усього, усі дітлахи, які вчора завітали на фінальну вечірку проекту, могли поласувати солодощами від Домашньої кондитерської "Sweet Life" зі смачного кенді-бару, який традиційно для «Пузатої мами» оформила Агенція "Вухате Зайченя".

Крім того, усіх діток під час фінального шоу розважали веселі аніматори від агенції дитячих свят «Кукуся».
А ще усі гості свята мали нагоду зафіксувати назавжди для себе цей день, сфотографувавшись біля ніжної тематичної фотозони від  Креативної студії «Party».

Варто зазначити, що прекрасні зачіски для вагітних на фінальну вечірку створили майстри Рівненського центру ПТО сервісу та дизайну.

Усі фіналістки отримали від організаторів дипломи та титульні стрічки на пам’ять, а також низку приємних та корисних подарунків від спонсорів, партнерів та меценатів фестивалю –  смачні подарунки від ТМ "Щедрик", компанії «Тигрес», компанії «БейбіТестиль», магазину розвиваючих іграшок Всезнайко, дитячого розважального центру «Sky Up», Центру очистки води «Аква Сана Дар», магазину «Кроха», фітнес-клубу «Манхеттен» та Центру розвитку дитини «Радік», а також квіти від квіткової крамнички «Декор Центр».

Також сезон проекту «Пузата мама» підтримали: Секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук, меценат Роман Денисюк, депутат Рівненської міської ради Олександр Курсик, родинний центр «Сімейка», професійна доула від «Яммі Маммі», Клуб сімейного батьківства «Мозаїка», тренер YogaPoint Олександра Коблова, компанії «Іквапротат» та «Пірозабава», готельно-розважальний комплекс «Підкова», "АкваРай", тренер Катерина Ярославська, ресторан Saint-Tropez, ТЦ «Злата Плаза», психолог Олена Ярмолюк, лікар-валеолог, керівник фітоцентру Оксана Данилова, агенція свят «Вухате зайченя», банк пуповинної крові «Гемафонд», Рівненська обласна бібліотека, а також головний лікар міського пологового будинку №1 Сергій Сулімовський, головний лікар обласного перинатального центру Вікторія Єнікєєва та головний лікар обласної стоматполіклініки Валентина Сухляк.

Читайте також