У Рівному відбувся форум «Інноваційні смарт-рішення для освіти»

У Рівному пройшов регіональний форум на тему «Інноваційні смарт-рішення для освіти». Захід відбувся на базі комунального закладу «Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Рівненської обласної ради. 

Про технічні інновації, без яких неможливий сучасний світ, присутнім розказали представники компаній, які впроваджують новітні технології в освітянській галузі: «Інноваційні Освітні Рішення», «Техніка для бізнесу», ІТ-корпорація Microsoft Україна та інші.

Серед тем, які обговорили на Форумі: цифрова трансформація освітнього закладу XXI століття,  ІТ-інфраструктура для сучасної школи, мультимедіа як складова ефективної інклюзивної освіти, використання сервісів платформи «E-school» в освітньому процесі.

Частина доповідей стосувалися теми енергоощадних технологій, а також патріотичної складової в освітньому процесі.

Окрім місцевих керівників, на Форум були запрошені представники Міністерства освіти і науки України, зокрема, перший заступник міністра Павло Хобзей, директори наукових установ, які займаються інноваціями в освіті. Зокрема, Інституту модернізації змісту освіти, Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України,  Інституту освітньої аналітики. Одним із модераторів Форуму є віце-президент ГО «Розумне місто та екосистема», керівник проекту «E-schools» Ігор Титаренко.

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради

Читайте також