У Рівному викрили підпільний гральний заклад

Фото - ілюстративне

У Рівному правоохоронці викрили гральний заклад, де в порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» надавався доступ до азартних ігор із можливістю отримання виграшів. Відвідувачі закладу грали в азартні ігри через мережу Інтернет з використанням персональних комп’ютерів із відповідним програмним забезпеченням через підключення до серверів із симуляторами гральних автоматів з можливістю отримання виграшу в грошовій формі.

Як повідомляють у Рівненській місцевій прокуратурі, нелегальний гральний бізнес організували два мешканці Рівного. Їхню діяльність викрили ще в лютому цього року. Тоді ж слідчими поліції проведено невідкладний обшук у підпільному гральному закладі. З місця події правоохоронці вилучили 17 системних блоків, 13 моніторів, 7 мобільних телефонів, 19 пластикових карток, пристрій для перевірки грошових купюр, три спеціальні ігрові клавіатури та грошові кошти у сумі понад 11 тис. грн. Слідчим суддею на вказане майно накладено арешт.

Рівнян, які організували гральний бізнес, обвинувачують у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України (незаконне зайняття гральним бізнесом, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Обвинувальний акт у кримінальному провадженні у цій справі щодо них вже скерували до Рівненського міського суду.

Читайте також