У Рівному вітали обдарованих дітей (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

З дитячих досягнень в ім'я України розпочалося відзначення Дня незалежності у Рівному

На головній сцені облмуздрамтеатру зібралися найобдарованіші діти – ті, які прославили область на увесь світ. Це – переможці міжнародних та всеукраїнських фестивалів, конкурсів і рейтингів, змагань. Це – діти, які виросли в незалежній Україні і вже досягли вагомих успіхів.

Діти декламували власні вірші, виконували музичні та танцювальні композиції. 

На головному фото справа - учень Рівненського ліцею, переможець Міжнародного фестивалю декламації Гліб Клименко та вихованець Рівненської ДЮСШ № 1, чемпіон світу з греко-римської боротьби серед кадетів Владислав Кравченко.

На фото - учень 10- го класу Вараської школи № 3, володар третього місця на Міжнародній олімпіаді з географії Єгор Грушевийучень гімназії №2 міста Дубно переможець Міжнародного пісенного фестивалю-конкурсу «Зірки Парижу»Владислав Корженевський, учениця рівненської школи № 18 , володар гран-прі  та призу глядацьких симпатій Національного конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України – 2018» Рената Зіневич.

На фото - команда школи художньої гімнастики Рівненського ПДМ - переможці Міжнародних турнірів з художньої гімнастики та зразковий ансамбль танцю «Журавка» Сарненського МБК «Залізничник» - переможці Міжнародних хореографічних фестивалів

Також з нагоди Дня незалежності України голова облдержадміністрації Олексій Муляренко вручив відзнаки мешканцям області. Державні і обласні нагороди одержали військові, рятувальники, поліцейські, будівельники, держслужбовці та науковці.

«Найбільшим прагненням українців в цей день є бажання миру, бо ніхто із нас не народжений для війни. Тим не менш, тисячі хлопців та дівчат на виклик часу взяли в руки зброю і пішли в бій. Президент і його команда, кожен з нас – працюємо для відродження української армії, відбувається впровадження успішних реформи в різних сферах – і це, зауважу, попри зовнішню агресію! Ми пам’ятаємо, а молоде покоління росте з розумінням того, що Україна в усі часи була європейською державою, є і завжди буде самодостатньою, твердо йдучи шляхом, який обрав і відстояв Український народ», - звернувся до присутніх Олексій Муляренко.

Присутні вшанували пам'ять загиблих за свободу і незалежність Української держави хвилиною мовчання.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також