У Рівному виявили вантажівку, яка зникла з місця ДТП у Києві

Ілюстративне фото

На Рівненщині у сервісних центрах у січні виявили два автомобіля, які перебували у розшуку. Серед них - вантажівка, яка зникла з місця аварії у столиці.

Зокрема, у Сарнах у сервісному центрі виявили «Fiat Ducato», який перебував у розшуку ГУНП в Рівненській області. А от в Рівному, під час перереєстрації «Renault Premium», адміністратор, перевіривши за наявними базами вантажівку, встановив, що даний транспортний засіб перебуває в орієнтуванні як зниклим з місця скоєння ДТП. Його розшукувала патрульна поліція Києва.

Окрім того, працівники знаходять і викрадені двигуни. Минулого місяця в сервісному центрі МВС № 5641 м. Рівне, під час  реєстрації «ВАЗ 2101», провівши перевірку автомобіля за базами, фахівці встановили, що двигун на даній автівці перебуває у розшуку.

Також у сервісних центрах МВС в Рівненській області під час надання адміністративних послуг, виявляють транспортні засоби, номери агрегатів яких змінені або підроблені. До речі, лише за січень 3 сумнівні автівки виявили у сервісних центрах МВС під час реєстрації, перереєстрації. В усіх автомобілях були підроблені номери кузовів.

Про дані події працівники сервісних центрів  МВС повідомили у поліцію. 

Читайте також