У Рівному влаштували благодійний вечір, аби допомогти хворому хлопчику

27 листопада у комунальному закладі „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради пройшла зустріч у творчій майстерні „Гітара і ми”, присвячена Міжнародному дню благодійності „Щедрий вівторок”. В рамках зустрічі було зібрано кошти на лікування Челяди Павла, учня 3 класу Рівненського навчально-виховного комплексу №12 Рівненської міської ради.

Участь у заході взяли вихованці Станції, педагоги, батьки та гості, які мали змогу не тільки довідатись про історію пісенної творчості авторів і виконавців різних держав, але й самі виконували пісні, визначали найулюбленіші та долучились до виступів в імпровізованій формі.

Під час благодійного вечора проходило чаювання, яке організували педагоги закладу, що створило затишну атмосферу, проникнуту душевністю та теплотою.

Вихованці гуртка „Екологічний театр” разом з Шехтер Лілією, завідувачем організаційно-масового відділу, підготували збірку пісень, в яких озвучувались теми материнства, добра, любові до Батьківщин, кохання, любові до природи, проникливо висвітлювалась тема війни в Україні.

Юні виконавці дали можливість замислитись, переусвідомити, відчути важливість збереження миру та єдності, зрозуміти важливість життєвих цінностей. Для багатьох стало відкриттям творчість рівненчанки Христини Панасюк – співачки-волонтера, яка підтримує учасників АТО, організовуючи концерти в зоні бойових дій.

Захоплюючим етапом вечору стало знайомство з творчістю Подгайної Валентини Олександрівни, педагога-організатора Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 Рівненської міської ради, яка подарувала учасникам заходу низку власних поезій та надихнула на творчість присутніх.

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також