У Рівному вже рік не можуть облаштувати обіцяний світлофор на небезпечній ділянці дороги (ВІДЕО)

кадр з відео

У 2017 році на сайті Рівненської міської ради зареєстрували електронну петицію щодо облаштування світлофора на перехресті вулиць Київської, Соборної та Соломії Крушельницької. Проект зібрав більше 300 голосів. Його погодили депутати. І вже у 2018 році мали б його реалізувати. Втім, вже кінець року, а облаштованого світлофора досі немає. В чому проблема, дізнавалися журналісти Телеканалу "Рівне 1". .

На перехресті вулиць Київської, Соборної та Соломії Крушельницької один пішохідний перехід. Для деяких рівнян його недостатньо для безпеки пішоходів. Тому на сайті Рівненської міської ради з'явилася електронна петиція з вимогою облаштувати там світлофор. Прохання набрало 300 голосів ще у 2017 році. Реалізувати його мали у 2018-му. Втім, перехрестя досі без світлофора, бідкається мешканець сусіднього будинку.

Переймається не лише з себе, а й за дітей - розповідає Віктор Семенюк. Адже через відсутність регульованого переходу водії пішоходів пропускати не хочуть.

Такої ж думки й інші пішоходи, проте деякі водії переймаються, що наявність світлофора ускладнить рух транспорту.

У Профільному управлінні кажуть, не зробили світлофор у цьому році через не брак коштів у бюджеті міста.

У свою чергу комунальники обіцяють, що весною наступного року на перехресті вулиць Київської, Соборної та Соломії Крушельницької світлофор таки встановлять. 

Читайте також