У Рівному засідатиме Клуб "Активної Громади"

У суботу, 15 вересня, відбудеться чергове засідання Клубу «Активної Громади»!

Захід проходитиме у приміщенні громадської організації «ЧАС-ДІЙ», за адресою м. Рівне, вул. Є. Коновальця 4

Початок о 15:00.

Чекаємо всіх охочих взяти участь в обговоренні наступної теми: «Чому ми не маємо права ігнорувати виборчу реформу?». Під час заходу поспілкуємося на тему виборів та виборчого законодавства. Дізнаємося цікавинки нового Виборчого кодексу. Будемо розрізняти види виборчих систем - у  чому вони полягають, та подискутуємо на тему, чи має значення голос кожного з нас на виборах?

Клуби «Активної Громади» у містах – недержавна організація, метою якої є сприяння обговоренню ідей щодо розвитку міст та їх впровадження. Запрошуємо взяти участь депутатів місцевих та обласних рад, помічників депутатів, громадські організації, експертів, активних громадян, представників бізнесу та всіх, хто хоче розвивати та реформувати своє місто. Ми прагнемо побудувати майданчик для комунікації між активними громадянами Рівного і представниками влади міста та області. Адже комунікація та взаємодія – завжди приносить користь і результати.

З нетерпінням чекаємо на Вас 15 вересня о 15:00!

 

Довідка. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” - об'єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”.

Примітка. Клуби діють у межах проекту «Активна Громада: право вибору», що реалізовується у 30-ти населених пунктах України. Даний проект впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Контактна особа: Головач Наталія, тел. +380 97 68 08 014

Читайте також