У Рівному затримали самотнього батька 10-тирічної дівчинки, що вдома виготовляв наркотики (ФОТО)

Вчора, 23 травня, у Рівному працівники поліції затримали 35-річного рівнянина, який вдома виготовляв та збував наркотики. 

В ході санкціонованого обшуку в його помешканні поліцейські управління боротьби з накрозлочинністю виявили у нього кілограм макової соломки, опій, прекурсори для виготовлення наркотиків та сильнодіючі препарати. Все вилучене відправлено для проведення експертизи.

Правоохоронці встановили, що чоловік у помешканні, яке орендував, займався виготовленням ацетильованого опію. Він проживає там разом із 10-річною донькою. Дівчинку поліцейські помістили до Олександрійського центру соціально-психологічної реабілітації.

Рівнянин вже був раніше судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Тепер за чергові кримінальні правопорушення йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

 «Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник УПН ГУНП в Рівненській області Вадим Нагорний. — Досудове розслідування у відкритих кримінальних провадженнях за частиною 2 статті 307, статтями 309, 311, 321 Кримінального кодексу України триває».

Читайте також