У Рівному змагалися лижники (ФОТО)

http://oblrada.rv.ua

У рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима»обласний фестиваль з лижних гонок серед ветеранів та аматорів фізичної культури і спорту.комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

На лижню, яку проклали у парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка, вийшли кілька десятків учасників. Вонизмагалися у лижному спринті, долаючи дистанцію у 300 м (1 коло). Старти проходили окремо серед чоловіків та жінок.

Переможців визначали і за віковими категоріями. Серед дітей кращим став Рінат Паламарчук. Серед чоловіків у віковій групі 30-39 років найкращий результат показав Сергій Манько. Ярослав Чопей виграв у своїй віковій групі 40-49 років. Серед спортсменів-ветеранів 50-59 років найшвидшим виявився Павло Лавор. У віковій групі 60-69 років тріумфував Іван Давидюк. Цікавою вийшла боротьба серед ветеранів, яким уже за 70. Тут перше місце виборов костопільчанин Валерій Нестеренко. А найстаршим учасником змагань став 81-річний Іларій Січовий.

Жінки також показали неабияку спортивну майстерність та наполегливо боролися за перемогу. Чемпіонами у свої вікових групах стали Ірина Сидорчук, Світлана Труш та Мирослава Філіпчук.

Переможці та призери лижних гонок отримали дипломи від комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, а також призи від Відділення НОК України в Рівненській області.

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також