У Рівному знесуть частину пабу, аби відкрити проїзд

У Рівному планують відкрити проїзд вулицею Сагайдачного. 

Це питання розглянули на засіданні архітектурно-містобудівної ради. 

Додамо, що раніше це питання неодноразово піднімалось, проте міська влада ніяк не могла домовитись із власником пабу "Бочка" Василем Гайдурем

Зокрема на останньому засіданні обговорили питання знесення частини пабу, аби з'єднати вулицю Сагайдачного з вулицею Петлюри. 

- На крайній містобудівній раді розглядалися наміри реконструкції тієї будівлі, в яких передбачено демонтаж частини - приямку з навісом, на місці яких в перспективі буде облаштовано сполучення вулиці Сагайдачного з вулицею Петлюри. Та надбудова одного більш вищого поверху.

Рішення з облаштуванням сполучення вулиць дозволить організувати односторонній рух навколо кварталу Сагайдачного /Мазепи, що дозволить впорядкував як рух даними вулицями так і паркування в межах однієї з смуг. Це один з сукупності кварталів міста, де попередньо управлінням містобудування було опрацьовано можливість реорганізації руху з впровадженням впорядковано одностророннього руху транспорту за принципом "квазікільце", - розповів "Рівне Медіа" начальник відділу генплану управління містобудування та архітектури Андрій Шевчук. 

Читайте також