У Рівному з’являться два мурали

Фото - відкриті джерела

Ілюстративне фото

Сьогодні в Рівному розповіли про появу в місті двох муралів. Зокрема, один планують облаштувати на фасаді будинку на Міцкевича,9. За попередніми розрахунками, його створення обійдеться максимум у 150 тисяч гривень, які виділять у рамках проекту «Рівне – місто унікальних подій». Загальна площа його становитиме 250 метрів квадратних.

Уже розпочався конкурс і всі охочі можуть подавати свої ескізи, але варто пам’ятати, що вам доведеться його й виконати. Заявки прийматимуть до 17 червня, а 20 – результати. Організатори запевняють, що журі в першу чергу зважатиме на те, як мурал вписується в загальну картину прилеглої території. Склад журі поки невідомий, але до його складу точно входитимуть представники та голова ОСББ «Міцкевича,9».

Крім того, голова правління ГО «Простір» Олександр Ковальчук анонсував також і появу в Рівному ще одного муралу. За його словами, вже є ініціатори:

«Зовсім скоро ми повідомимо, що це за школа, хто буде муралістом, він вже є. Сьогодні виїде на цю школу група, яка оцінить в часі і  грошах, але фактично  є ініціатори, є виконавці, є сам проект».

До слова, на цьому планують не зупинятися, а тому ще багато будинків в Рівному можуть прикрасити такими муралами. Зв'язатися із організаторами можна тут.  Детальні умови конкурсу - за посиланням https://goo.gl/NZohk9

Читайте також