У Рівному з’явиться унікальний дитячий садочок, аналогів якому немає у західній Україні (ФОТО)

У Рівному невдовзі з’явиться новий надсучасний дитячий садочок. Наразі активно триває його будівництво.

Дошкільний навчальний заклад матиме назву «Бебіленд». Його зводять на вул. Чорновола на території ЖК «На Щасливому». До слова, це єдиний забудовник у місті Рівному, який сам будує на території свого житлового комплексу дитсадок, чим вкотре підтверджує свою опіку про усіх своїх мешканців.

На території вже збудували нову триповерхову будівлю і вже утеплюють фасад. Обіцяють, що це буде надсучасна будівля, зведена із екологічно чистих матеріалів та за новітніми технологіями. Там будуть створені сприятливі комфортні і безпечні умови, що відповідатимуть усім санітарно-гігієнічним і пожежним нормам.

Але найголовніше - «Бебіленд» стане наразі єдиним широкоформатним дитячим дошкільним закладом в усій західній Україні, основним завданням якого буде предметна та щира турбота про діток.

Зазначають, що дитячого садочка такого рівня у Рівному ще не було. Адже основним у його роботі буде логопедично-корекційне спрямування, тобто тут із дітками займатимуться висококваліфіковані спеціалісти, які на базі ліцензованих та авторських методик допомагатимуть їм розвивати мовлення та критичне творче мислення. А за допомогою діагностики та контролю розвитку працюватимуть над вихованням та всебічним розвитком малюків, над розкриттям їх здібностей та потенціалу.

У садочку буде 10 груп, де перебуватимуть діти віком від 3 до 6 років. Обіцяють, що там пануватиме по-справжньому сімейний затишок, де будуть передбачені окремі зони для гри, відпочинку, харчування та занять різними видами діяльності завдяки великій площі приміщень, а також власна безпечна та сучасна зона для прогулянок. Також передбачене виключно здорове харчування малюків.

Основними принципами роботи дитячого садка будуть повага до дитини та виховання поваги до оточуючих; розвиток критичного творчого мислення; надання дитині права вибору діяльності та самостійного прийняття рішень; мовленнєвий розвиток як ключ до успіху в майбутньому; фізичний розвиток як вміння  володіти своїм тілом і емоціями.

Персонал закладу обіцяє з гідністю, турботою та повагою ставитися до кожного свого вихованця та застосовувати до дитини індивідуальний підхід, аби кожен з них відчував, що його люблять, допомагають і дослухаються до його бажань і можливостей. В роботі з малюками вихователі орієнтуватимуться на емоційний інтелект та надаватимуть психологічний супровід. А навчальна програма у садочку повністю відповідатиме вимогам МОН та буде підсилена технологією критичного мислення.

Основними критеріями роботи закладу будуть:

  • інновації – спеціальні авторські програми мовленнєвого розвитку;
  • всебічний розвиток – безліч додаткових  факультативів та гуртків творчої та навчальної діяльності;
  • безпека – власна територія, контроль.
  • баланс інтелектуального, емоційного і фізичного навантаження – всього має бути настільки в міру, щоб в цій гармонії дитина  була щасливою і здоровою.


 

 

* на правах реклами

Читайте також