У селі на Рівненщині сталась масова бійка: молодики «скакали битися» до дівчат та дітей

Ілюстративне фото

На Березнівщині днями сталася масова бійка - місцеві жителі скаржаться, що молодики з сусіднього села "скакали битися" до дівчат та дітей.

Обурений пост опублікували у Інстаграм-спільноті села Голубне. За словами авторів повідомлення, хуліганами є жителі села Білка.

"Хочу висвітлити нетипову проблему нашого села -"дружні сусіди". Цей пост присвячується всім тим вчорашнім х"роям, які завітали в Голубне із славнозвісного села Білка і вчинили масову нерівну бійку. Чому нерівну - бо битися скакали до дівчат та дітей шкільного віку. На захист були змушені вийти мами аби захистити своїх дітей. Так от, що я вам хочу сказати панове, ви уже дістали і на цей раз остаточно. В країні війна, нас захищає цвіт нації, хлопці сплять в окопах, мерзнуть, втрачають своє здоров'я і багато хто - життя - за те, щоб ми могли жити в мирній країні. Як ви думаєте, ви заслужили на цей захист? Ні, ви не заслужили. А бити дівчат вас батьки навчили?" - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі поліції Рівненщини повідомили, що мешканці вказаного села до правоохоронних органів не зверталися. Утім, за результатами моніторингу соцмереж виявлене повідомлення зареєстрували. Буде проведена перевірка.

Читайте також