У столиці відмітили роботу одного із ЦНАПу Рівненщини (ФОТО)

фото - Фейсбук

29-30 березня 2018 року керівник Центру надання адміністративних послуг Дубенської міської ради Вікторія Хорупанська взяла участь у практикумі з галузевої законотворчості та адвокасі за напрямом "Адміністративні послуги", який проходив у Верховній Раді України та був організований Асоціацією міст України спільно з Апаратом Верховної Ради України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)». Повідомляє Дубно - влада - онлайн.

В процесі круглого столу з питань адміністративних послуг за участі представників Секретаріату Комітету Верховної Ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Міністерства юстиції, Київської міської державної адміністрації, Асоціації міст України була відзначена робота і Центру надання адміністративних послуг міста Дубна, як такого, що відповідає вимогам сучасності та направлений на сприяння процесу децентралізації в своєму регіоні, на вдосконалення та дотримання стандартів центрів надання адміністративних послуг.

На сьогодні через ЦНАП Дубенської міської ради надається 188 адміністративних послуг. Згідно даних електронної черги, за березень 2018 року до ЦНАП звернулися 2601 особа.

Читайте також