У центрі Рівного бус ТМ "Рум`янець" на шаленій швидкості влетів у будинок: тіло водія діставали рятувальники (ВІДЕО+ФОТО)

Сьогодні, 21 лютого, вночі близько 5 год. у центрі Рівного на розі вулиць Соборна-Петлюри сталася жахлива ДТП.

Мікроавтобус марки «Mercedes-Benz», який їхав з центру в напрямку Театральної площі, на шаленій швидкості влетів у будівлю "Укрсиббанку". Після зіткнення автівку затиснуло між будинком і деревом.

Водій автомобіля, якому було 24 роки, внаслідок автопригоди отримав сильні травми, несумнісні з життям, і загинув одразу на місці. Він - мешканець міста Рівного.

Автівка внаслідок зіткнення понівечилася настільки, що тіло хлопця затиснуло в салоні. Його з автівки витягнули рятувальники за допомогою гідроінструменту. Саме авто на проїжджу частину витягнули за допомогою тросу.

До слова, мікроавтобус, що потрапив у це смертельне ДТП, був службовим автомобілем ТМ "Рум'янець". Водій був під час виконання своїх службових обов'язків і саме розвозив хліб по місту. 

Наразі усі обставини даної ДТП з’ясовують правоохоронці. Втім, найімовірніше, що у своїй смерті винен сам водій, який порушив правила дорожнього руху, сильно перевищив швидкість та не врахував дорожньої обстановки, внаслідок чого водій не впорався з керуванням і бус викинуло з дороги у будівлю.

Так, за цим фактом розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Читайте також