У центрі Сєвєродонецька "несподівано" підірвалося авто з окупантами - Гайдай

На Луганщині зростає невдоволення окупаційною владою та російськими військовими. Так, на центральінй вулиці Сєвєродонецька "несподівано" підірвалось авто з окупантами, є загиблі та поранені. 

Про це повідомляє Луганська ОВА. 

За словами голови ОВА Сергія Гайдая, у Сєвєродонецькому тилу проявляються люди, яким не подобається новий режим. В свою чергу окупанти створюють ілюзії швидкого відновлення регіону

- Водночас на Луганщині зростає невдоволення окупаційною владою та військовими, які тільки і роблять те, що мародерять та погрожують. До прикладу, в Сєвєродонецьку на центральній вулиці міста вчора «несподівано» підірвалося авто з окупантами. У підсумку, шестеро поранених, з яких четверо – важких», – зазначив Сергій Гайдай.

Він також зазначив, що окупаційна влада намагається створити у місцевого населення стійке враження – нібито налагодити безпечне та повноцінне мирне життя на цих територіях можливо швидко та ефективно.

«Вони обіцятимуть та імітуватимуть відновлення міст та сіл, допоки це буде цікаво російським ЗМІ та, відповідно, кремлю. Як тільки пропагандисти підуть, спроби відновлення регіону будуть поставлені на тривалу паузу. От у Луганську ця пауза триває вже вісім років», – наголосив Сергій Гайдай.

Тим часом, зростає кількість жертв російського вторгнення. Російські війська продовжують наносити артилерійські та ракетні удари з наступними спробами штурму.

Читайте також