У Здолбунові колектив дитсадку незадоволений новим керівником: що відповів міський голова

У Здолбунові резонансу набула ситуація із призначенням нових керівників у місцеві дитячі садочки. Зокрема, колектив садочку "Ладоньки" не був задоволений призначенням міського голови Здолбунова Владислава Сухляка.

Нагадаємо, попередня керівниця закладу пішла на пенсію. Кандидатом на посаду директора співробітники бачили свою колегу. За словами працівників, на місце очільника заздалегідь готували представника з колективу.

Ми писали про це тут: У дитсадок у Здолбунові призначили нову керівницю - частина колективу невдоволена

Однак, очолила садочок інша людина - Оксана Гук, яка раніше не працювала у даному колективі.

Міський голова Владислав Сухляк озвучив свою позицію щодо призначення керівників закладів дошкільної освіти "Ладоньки" "Дзвіночок" та "Чебурашка".

За словами мера, на колишніх керівників ніхто не тиснув, щоб звільнити посади. 

"Колектив "Ладоньок" шляхом ультиматумів хотів призначення своєї людини. Мотивація у людей була однакова після звільнень керівників - що вони тут на місці працювали. Значить, що потрібно, щоб вони продовжили діяльність вже на посадах керівників. Я обрав іншу позицію - договорняків цих не хотів. Щодо "Ладоньок", то мені ситуація не зрозуміла. Хіба це приватний заклад? Як це при живому керівнику планувати вже з 17- го року заміну", - зазначає Сухляк.

За його словами, на період військового стану конкурсів на посади не проводять. Кандидатів на посади призначає безпосередньо голова міської ради.

"Якщо вам у колектив призначають людину і ви обливаєте її брудом - це не по-людськи. Ви ж показуєте приклад для дітей. Потрібно прийняти це, працювати, бачити в процесі які недоліки є і про це говорити", - додає мер Здолбунова.

За його словами, одному із кандидатів, який планував стати керівником "Ладоньок", була запропонована посада керівника в "Чебурашках" або в "Дзвіночку". Однак, особа відмовилась від пропозиції.

 

 

Читайте також