У дитсадок у Здолбунові призначили нову керівницю - частина колективу невдоволена

Фото: Суспільне Рівне

Колектив дитячого садочку в Здолбунові невдоволений новою керівницею, яку призначили на посаду нещодавно. Співробітники хотіли б бачити на цій посаді працівницю цього ж дитсадка. Однак, директоркою стала жінка, яка раніше у закладі не працювала.

Про це інформує "Суспільне". 

Вихователька дитсадка Галина Макарова поділилась, що після того, як попередня керівниця пішла на пенсію, працівники закладу хотіли бачити директоркою свою колегу. 

"Тетяна Леонідівна готувала собі заміну. Ми всі були за цю кандидатури, весь садок, 100% були за. Вона – як організатор, і освіта відповідає, і ми її знаємо як порядну людину", – каже Галина Макарова.

Втім, 2 червня міський голова представив колективу іншу людину, яка досі в цьому дитсадку не працювала.

"Він нам не пояснив, чому не наш кандидат, а його людина, з його апарату, я так розумію. В нас немає законних підстав вважати, що вона не відповідає займаній посаді, вона ще не працювала. Єдине було пояснення: він думає, що наш кандидат не справиться, бо вона від нас", – розповіла музична керівниця Лідія Романчук.

Новопризначена керівниця Оксана Гук каже, що починає знайомитися з колективом і вважає, що атмосфера в колективі не має позначитися на комфорті дітей.

Міський голова Здолбунова Владислав Сухляк поки не прокоментував ситуацію журналістам. 

Читайте також